Khamis, Mei 30, 2013

I Think I Can!

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 3:24:00 PTG
Pandangan Anda : 
0 Celoteh SahabatKu...
Bismillahirrahmannirrahim...


Baru je seminggu cuti sekolah berlalu...
Masa berbahagi berpecah2 kepada bahagian2 yang sangat banyak...
Famili... Famili... Famili...
Diri...
Thesis...
Kerja2 Sekolah (Tanda paper anak murid)...
Urusan "itu"...
& Tak ketinggalan "beliau"...

Fiuh2!

Selasa hingga hari ini (Jumaat)...
Kerja Cik Puan Hana adalah mengadap thesis & SPSS & SEM...
Boleh dikatakan tertekan...
Buat kerja sorang2...
Takda teman berborak2...
Paling advance pun bertanya khabar dengan kawan2 di FB mahupun SMS/Watsapp...

Oh! 
Its today...
Nak jumpe my beloved SV...
Anak murid yg tak baik Cik Puan Hana ni..
Sila jangan contohi ye...

Sepanjang menulis...
Rasa putus asa selalu datang...
Rasa tak yakin diri sangat2 menerjah...
Allahurabbi...
Allah sahaja tahu...
Siapa lagi nak nasihat n kuatkan semangat kan..
Kalau bukan diri sendiri...
So...
Rajin lah Cik Puan Hana bercakap2 sorg...

"Nana boleh..."
"Sikit je lagi.. Jgn berhenti..."

Pagi ni... 
Bangun awal...
Alhamdulillah Allah izinkan...
Sambil2 running program...
Cik Puan Hana pun blog walking..
Menjengah mencari kata2 semangat...
Ok I think it's quite enough...
Ramai lagi kat luar sana struggle...
Cik Puan Hana baru je struggle ala-ala kecek kuman...
Then, I decide...
U can Nana...
U can Nana..
U can Nana..


Hehe...
Wish me all the best ye friend...
In a life journey...

Allahumma Yassir Wala Tuassir...
Allahumma Laa Sahla Illa Maa Ja'altahu Sahla...
Wa Anta Taj'alul Huzna Idza Shi'ta Sahla...

31|5|2013
Jumaat Barakah

Isnin, April 15, 2013

Cik Hana Latest Hupdate Setelah 10 Bulan Menyepi~~ ^_^

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 12:30:00 PG
Pandangan Anda : 
0 Celoteh SahabatKu...
Assalamualaikum wbt...


Bismillahirrahmannirrahim...

I,m back.... Wiwiwiwi...

^_______^

Ommo sedar tak sedar dah hampir setahun tak hapdate blog ni...
Kecian dy... Bersawang sokmo...
2 bulan lagi, genaplah SETAHUN tak berhapdate blog ni...
Last update 14/6/2012...
Harini 15/4/2013...

Dah hampir dah tu dah hampir...
>____<

Ape nak cerite ek?
Hehe, sebenarnye tak pernah lupakan blog ni..
Cume tak bersempatan...

InsyaAllah update utama tentang Cik Hana buat masa ini adalah......
Jeng Jeng Jeng
Alhamdulillah...

I'm now a MUALLIMAH ^___^

Muallimah adalah pendidik..
Alhamdulillah Allah beri izin dan kurniakan rezeki untuk jadikan ana seorang pendidik di Sri Al Amin Bangi...
Alhamdulillah kini hampir 4 bulan bergelar guru..
Mengajar anak2 di sekolah...

(gambar ketika Pra-Jogathon sekolah)

Moga Allah terus redha pada diri ini....

^______^

Any update?
InsyaAllah will be istiqomah soon....

 

Epilog Hearty Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez