Isnin, Februari 23, 2009

Solusi???

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 2:25:00 PG
Pandangan Anda : 


Salam Ukhwah Salam Ceria dan Salam Mahabbah.....

Lama dah ana tak update blog ni...

Kali mungkin tatapan ringkas buat sahabat sahabiah semua....

Hmmm, pertama kali ana selak dan tatap ia, masa tu baru pas balik dr Mines dgn ukhti Nadirah... Teman Ukht beli kasut... Ukht time tu ngah tolong sahabatnya g penamaan calon untuk PRK UPM...

Ana duk tunggu dalam keta.. panas masa tu... duk tgk2 dalam keta.. sekali terjumpa majalah ni.... SOLUSI...?? hmmm ape yer? Dari luar macam majalah biase.. cuma agak tebal....

Satu persatu ana selak dan bace,.... Subhanallah... bagus buku ni.... Sambil baca ana catat ayat2 n surah2 yang di tulis dalam majalah ni....

Pernah tak dengar tentang MAJALAH SOLUSI???

Mungkin ada yang dah ikuti dari siri 1 lagi dan mungkin ada yang masih belum tahu akan kewujudannya di pasaran...

Ape yang ada dalam majalah ni?

Ha... Meh nak kongsi... InsyaAllah majalah ni merupakan salah satu medium pencarian ilmu untuk insan2 yang yang mencari dan mencari dan ingin tahu tentang Islam...

Pembawakan yang ringkas tp amat padat...

Menyentuh isu fardhu ain dan motivasi...

Sesuai sangat untuk setiap lapisan masyarakat....

Hehe.. cam jd promoter lak ana ni...

Tapi tak salah kan... So moh ler reramai beli majalah ni.... Input yang di ambil di buat ikutan.... InsyaAllah....

1 Celoteh SahabatKu... on "Solusi???"

nim berkata...

nim pernah nmpk majalah ni.......ada la baca skit2....x igt baca psl ape........

Catat Ulasan

Dari sahabat...

 

Epilog Hearty Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez