Isnin, Mei 04, 2009

cuti... cuti... cuti...

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 6:03:00 PG
Pandangan Anda : 
Salam wbt......
hari ni 4 hb Mei 2009.....
dah hampir 2 minggu dah cuti sem....
erm.. berape ari sebenar2 nyer s=cik ana duk umah ni....
habih je exam 20 hb...
soknyer p book fair....
wah... masuk2 je ruang legar...
dah start dah pening kepala....
cam nak pengsan....
bnyk sgt buku......
belanje sakanlah.... tp terkilan gak.....
tak dapt p PTS publicTion.....
huk3.. sob3.......
petang tu balik je dari PWTC.. teruih kemas barang then cabut balik umah....
seronoknyer.....

lum pun ilang penat balik umah....
dah kena fly mule balik UPM.....
26-28 ade kem jalinan hati kat n9.....
balik lah awal..
uruskan ape yang sepatutnye....
n kebetulan ade keje yang di'offer' oleh sorg sahabat...
mudah je kejenyer.... wat laman web n etc....
wah... naik bus ke serembn then pastu barulah balik UPM....
bwk beg baju n extra beg...
sakit benar bahu n pinggang.....
3 hari di kem n9 sangat menyeronokkan....
hehe.. kat sana ana taklah involve sebagai ajk...
jd pemantau a.k.a org dapurr.... hehehe.....
bnyk menda menarik yang ana jumpe...
salah 1 nyer..
katak besar....
comel sgt... mcam besar anak kucing tau...
subhanallah.... tetibe teringatkan 'gamabunta' citer naruto tuh....
hari kedua kem...
kami daki gunung angsi....
best3.... mencabar....
825 meter tingginyer....
masa naik tu tak hujan.....
masa turun tu hujan lebat....
subhanallah... ujan rahmat tu......
habis je kem....
ana balik sehari lewat.....
stay dulu kat umah kawan baru balik umah.....

huu.... tak sampai 2 ari duk umah...
ana ke Rengit lak....
tak lah jauh...
1 jam dari umah jer....
prog khalifah muda lak....
bawah KPIJ....
alhamdulillah sonok dapat jumpa sahabat2....
walauun baru lgi dalam KPIj ni tp alhamdulillah tautan ukhwah tu kuat...
prog bersama adik2 form1 - lepasan stpm..
prog kerjasama dengan kerjjasama biro rakan muda masjid jamik bagan.....
prog 3 hari je....

ha... ari ni dah kat umah dah.....
masih tak start2 lagi kerje2 mengemas dan membersihkan rumah....
bila duk mengira2...
cuti 3 bulan tapi tolak tambah turun naik prog macam tk sampai sebulan rehat...
ades....
ngah duk pikiaq ni nak p tak prog seminggu 8mei - 18mei ni....
adess.... kena istikharah nih....

huu... tujelah dapat citer.....
ni pun guna 3G mak...
hehehe.... line kat umahtak clear...
tu yang tak apat update,.....
ok lah tu je.....
salam.....

ps# tak tau nak syakap ape... hehe....

2 Celoteh SahabatKu... on "cuti... cuti... cuti..."

da_freakerz on Selasa, 05 Mei, 2009 berkata...

tgk naruto rupenyer..
ish3..
cmane video jgu tu??..leh tgk kan.

Ruhul Syaheedah on Khamis, 07 Mei, 2009 berkata...

hehe... ni segan nih.....
tahniah2...jd org petama komen....
adeh.. kantoi...
takpelah....
atleast katak naruto tu memang comey...
dari cicak...
eeeee......
dah3...
dah tgk....
emmm nak tanya.... nape tak compile jd 1 terus....

Catat Ulasan

Dari sahabat...

 

Epilog Hearty Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez