Rabu, Ogos 05, 2009

Free sangat ke???

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 10:48:00 PTG
Pandangan Anda : 

Assalamualaikum wbt Nor Farhana Nordin… Salam ceria.. Salam mahabbah.... Salam ukhwah.....

Lamanya tak update blog.... Wuu... Kangen bangat kiranya....

Iyepss... Subhanallah, kekangan2 dan tanggungjawab yang perlu dilunaskan sentiasa beratur minta perhatian....

Hurmm.. satu malam mase ngah relax2 dalam surau smbil bantu shbt2 mengepilkan warta Islam yang nak diedarkan sekitar UPM ( hehe.. menyelit menyibuk je hakikatnya....) ana borak2lah dgn kwn2 sume....

“ Kak Nana p mane? Selalu tak nampak pun.. Bz ke MTM? “

Adeh, mahal soalan ni... Acamne nak jawab eh... Daku berkira2 dalam hati....

“ Huhu.. biaselah... MTM.... “ Cik Ana mampu tersengih sipu... No point nak jawab.. Bz kot...

( Ha! Jawapan tak yakin tu! )

“ Kadang2 tengok Kak Nana bz.. Kdg2 tengok Kak Nana ni free n relax je... “

Uiks! ( Apakah perasaan ini ketika itu ek? Terkejut kah? Marah kah? )

Oh.. tidak, tidak n tidak..... bukan itu yang ana fikirkan.....

Guest what?

Oh... Ana masih tampak free lah ni yer... Hurm... Masih bnyklah kiranya yang tak ana perbuat...

Ish3 kecewa sikit dengan diri... Mungkin terkadang jd S.S.. Konon bz.. tapi the fact is masih lum lengkap lgi tanggungjawab tu ana jalankan... ( Sincere... tu yang ana fikirkan )

Bagaimana ya.....? Masih memikir3 dan memikirkan.....


0 Celoteh SahabatKu... on "Free sangat ke???"

Catat Ulasan

Dari sahabat...

 

Epilog Hearty Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez