Rabu, Ogos 19, 2009

Tolong Dik Amal...

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 8:57:00 PG
Pandangan Anda : 
Assalamualaikum wbt.....

Aish! Cik Ana ni! Tak habes2 dengan celoteh dia...

Takde pekdahnyer pon... Bukan ada orang suka pun membace....

Ihik3.. Teringat td baru baca blog Dik Faris... Sadis kata2nya....

Seperti mana dia.... Salah satu tujuan ana menulis blog ni pun untuk cure hati ana ni....

Kira bila menulis ni semcm terlerai serba sedikit persoalan2 yang penuh di benak fikiran ni...

Ringan jer.... Jadi kalo nak ringankan minda.. Tulis lah blog... Hehe... Formula untuk ana jer....

Tak taulah kalo ianya tak berkadar langsung bagi yang len.. Kowt2 berkadar songsang lak....

Susah nanti..... Sudahnya jadilah jumlah HAD ( masalah ) yang sedikit... terus menjadi INFINITI ( semakin besar masalah )....

Hehe... Sesaje mengaitkan serba sedikit dengan matematik.....


Actually, ni bukan the true story that Ana would like to tell about.....

Kisah sebenarnye ialah... Hari ni ba'ada kelas DE ana ber'dating' dan dibelanje makan Dik Amal...

Hehe syukran dik... T akak belanja lak k.....

Dik Amal minta bantu ajarkan Adobe Photoshop...

Dengan sedikit pengetahuan yang tak seberapa... ana bantulah yang mana patut.....

Dik Amal di assign kan wat poster software DAMTASI STUDIO...

Nah ini hasilnya....


** ps : Ana sekadar membantu jer.... prinsip ana mudah je.... jika kita memudahkan urusan manusia len ( yang baik2 je.. bukan yang jahat ) insyaAllah.. Allah akan permudahkan urusan kita.... Amin ya rabbal alamin....

0 Celoteh SahabatKu... on "Tolong Dik Amal..."

Catat Ulasan

Dari sahabat...

 

Epilog Hearty Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez