Rabu, Mac 25, 2009

Asignment oh asignment...

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 4:19:00 PG
Pandangan Anda : 
Assalamualaikum wbt....MySpace

Subhanallah jap je masa berlalu... Dah nak habis sem dah rupenye.. Tulah diibaratkan masa ni macam pedang.. Jika kita tak memotong ia.. ia akan memotong kita....

Time2 hujung2 sem nilah macam karenah leh nampak....MySpace

MySpaceYang fulusnya dah 'kureng' income semakin dikit.....

MySpaceYang matanya 'lebam2' dek kerana stay up malam.....

MySpaceYang demam sokmo dek kerana berpanas berhujan kesana kemari....

MySpaceYang jarinya terseliuh dek kerana ghalit menaip sahaja....

MySpaceYang macam2 lagilah.....

Bukan takat Mahasiswa UPM je ana rasa... Semua yang bergelar mahasiswa dan pelajar akan hadapi situasi yang + - same je....MySpace

Ana pun tak kurangya menghadapi situasi2 sebegini... Inilah peranan 'diari' semula jadi dan 'diari' tak semula jadi.... Huhu....MySpace

Hujung2 sem ni lah kena upgrade 'ram' sume 'diari2' dan yang seangkatan dengannya.....MySpace

Bila dah nak dekat imtihan... Mulalah lecturer2 semakin ghajin memberi 'hadiah' kerja tambahan untuk perbaiki mana yang perlu... Baik sebenarnya lecturer kita yang membantu ni... Waima kerja makin bertambah.. hikmahnya ilmu semakin kita 'gain' dan yang 'kureng' dapat diperbaiki....MySpace

Ana ada beberapa asignment yang sgt2 memerlukan penelitian untuk dihantar 2 minggu lagi dan ada gak minggu depan.....MySpace

MySpace1. Bahasa Arab ( Kena wat slide presentation, alhamdulillah takyah bentang ) - Submit : 31 Mac 2009

MySpace2. Proses Penyelidikan Matematik & Statistik ( Kena wat Slide presentation untuk jurnal dan wat Book Review... Ha yang ni banyak sket ) - Submit : 10 April 2009

MySpace3. Numerical Analisis ( Yang ni Group Work... Alhamdulillah...) - Submit : 10 April 2009

MySpace4. Subjek yang lain2? Hehe.. Takde... Cukuplah tutorial yang kne submit tetiap minggu tu...

MySpace5. Tertinggal 1.. Asignment tak rasmi... Dengan 2 sahabat... Wat JASSIRR ( Jurnal Assirr ) next week bentang...

Tu sajelah yang perlu dilakukan setakat ini... Pasni leh upload stori pasal imtihan lak..... Moga sagala urusan Allah akan permudahkan.. Doakan ye sahabat2....MySpace

ps # takpe2... pas habis semua ni leh lah tidur dgn lena....MySpace Paling penting wat kerja Lillahitaala ...

2 Celoteh SahabatKu... on "Asignment oh asignment..."

whitelover on Rabu, 25 Mac, 2009 berkata...

salam..waa~
student upm ek..
bile laa sy neh nk smbg stdy..adoiya~~

da_freakerz on Khamis, 26 Mac, 2009 berkata...

wah..
bz tol ek..
dah dekat final ker...

Catat Ulasan

Dari sahabat...

 

Epilog Hearty Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez