Khamis, Januari 22, 2009

Yeah balik!!!

Oleh si comot [Ana] Farhana.... Jam 7:56:00 PTG
Pandangan Anda : 
Assalamualaikum wbt...


wah sonoknyer ana harini... alhamdulillah dpat peluang balik ke johor....rindu rasenyer pd sume disana...cuti seminggu ni sempena tahun baru cina dan cuti pertengahan semster...pasni dah takde cuti dah...takpelah hargai peluang yang ada...

duk umah nak rehatkan minda puas2 setting and uzlah balik mane yang patut... yelah masuk sem dah sebulan dah tp masih ade yang lum stabil... ish3...apelah ana nih..... insyaAllah 24-26 hb Jan ni bertempat di Johor Bharu, tempatnyer... ngehehe... tak ingat lak... akan diadakan Kem Jom Gegar U... untuk student lepasan SPM n STPM.... untuk anak2 Johor... dibawah anjuran KPIJ , Kesatuan Pelajar Islam Johor... So sape yang berminat sempat lagi kot...contact je ana kat 012-7269419... Ana jadi jawatankuasa prog ni insyaAllah...

* ps : adik ana ikut... hehe.. biar die ka long dia jd trainers die...
k tu jelah... t ape2 ana citer kat sini ek... maaflah if seminggu ni menghilang camtu jer... pape leh contact insyaAllah...



okidoki... maas salamah wa ilal liqo'....

Wassalam....

3 Celoteh SahabatKu... on "Yeah balik!!!"

arrabe' on Sabtu, 24 Januari, 2009 berkata...

salam.. gunakan cuti sebaiknya..

Ruhul Syaheedah on Sabtu, 24 Januari, 2009 berkata...

Salam... syukran... alhamdulillah ana sedang berada bersama2 sahabat2 untuk Prog Jom Gegar U dgn KPIJ.. bg input kat adik2 tntg Uni...

babybooom00 on Jumaat, 30 Januari, 2009 berkata...

salam ana..ana sht..fad rase blog bru ni lebih tersusun dr awl..comel sgt..subhanallah alhamdulillah walailahaillallah..

Catat Ulasan

Dari sahabat...

 

Epilog Hearty Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez